Hepatitis C

Lekovi za hepatitis c. Inovativne lekove mogu dobiti isključivo inficirani sa cirozom a da su neuspešno lečeni Interferonom.

60 terapija za hepatitis c odobreno za lečenje hepatitisa c i to onih najtežih pacijenata. Na spisku nema lekova za genotip 2 . https://youtu.be/7tsiBEYeiDE

Novi Direktno Delujući Anti Virusni lekovi u Srbiji. Šta su govornici hteli da kažu?
GDE JE OVDE MINISTAR ZDRAVLJA A NE DA INFORMACIJE OD DRŽAVNOG INTERESA DOBIJAMO OD IVANE DRAGOJEVIC? ??
Ja se nisam odazvao pozivu Hronosa
Šta je ovo? Jedina iskrena je bila Dr Fabri sem onog dela gde je rekla da ima 350 urgentnih pacijenata. Prof Delić je u svojim izjavama spominjao oko 4000 urgentnih pacijenata. Takodje, neće biti inovativnih lekova za genotip 2 i 3 već samo za 1 i 4. Kako rekoše biće 60 terapija za ovu godinu, 75 terapija za sledeću a 60 za 2020. godinu. Ja ne vidim čime se oni ovde ponose a jos pri tom su izneli gomilu laži. Ja odlično poznajem i Ivanu iz Hronosa i dr Fabri I Jovanu iz RFZO kao i Violetu iz Batuta. SRAMOTA JE DA NAM NEKA IVANA DRAGOJEVIC JAVNO IZNOSI KOLIKO ĆE SE TERAPIJA DELITI. U ČIJE IME ONA GOVORI? Videcete na snimku da su svi zbunjeni kao i da ni sami nisu sigurni u ono sto govore. Takodje, lekove mogu dobiti samo pacijenti sa cirozom kao i oni kojima je bila neuspešna Interferonska terapija. Pogledajte ceo klip i biće vam jasno sve. Ja sam bio pozvan da prisustvujem konferenciji ali kada sam u meilu video govornike nisam želeo da dajem legitimitet ovom skupu. Objaviću i taj pozivni email. A sve sto su rekli sam ja sam već objavio u jednom svom klipu pre dva meseca pa cu pustiti i taj klip.
Dragisa Zekic

Poslednje Novosti