Hepatitis C

Lekovi i lečenje hepatitisa c. Klinika Vesalius. Fibroscan i pregledi dr Dragan Delić

Kompletna dijagnostika,Fibroscan i lečenje hepatitisa c Klinika Vesalius i dr Dragan Delić infektolog. Sofosbuvir/Velpatasvir je terapija za lečenje svih genotipova hepatitisa c. Da bi ste započeli lečenje neophodna je kompletna dijagnostika, Fibroscan ,analize krvi, HCV PCR RNK test , Utvrdjivanje genotipa i naravno pregled infektologa koji će prepisati odgovarajuću terapiju.

Udruženje Hepatitis Hilfe – Lekovi za Hepatitis C

Prof dr Dragan Delić naš najveći infektolog radi na Klinici Vesalius i na toj Klinici možete uraditi apsolutno sve što je potrebno za započinjanje terapije. Celokupan tok lečenja prati Prof dr Dragan Delić. Vesalius je izuzetno opremljena Klinika i jedino mesto u Srbiji gde možete uraditi Fibroscan. U ovom vremenu Korona virusa ovo je jedino mesto gde pacijenti sa virusnim hepatitisima mogu da dobiju sve što je neophodno. Izlečiti Hepatitis c je neophodno kako bi se izbegle dalje moguće komplikacije a poželjno je to uraditi u vreme Korone jer hepatitis c dovodi do drugih bolesti kao što su dijabetes, hipertenzija, hepatocelularni karcinom, bolesti srca, hepatične encefalopatije i jos mnogo drugih oboljenja. Ovo pišem jer me dosta ljudi zove i pita gde mogu da dobiju udluge infektologa i gastroenterologa. Ovo je jedino mesto jer su sve Infektivne klinike pretvorene u Covid bolnice.

Telefon Klinike Vesalius: 011 361 2478 Resavska 78b Beograd

Dragiša Zekić Udruzenje Hepatitis Hilfe Srbija Tel: 063 764 1050 World Hepatitis Alliance member Savez Udruženja Pacijenata Srbije- Skupština

Lečenje hepatitisa c, Klinika Vesalius

Poslednje Novosti