Hepatitis C

Izleci hepatitis c generickim lekovima. Slike naseg pacijenta – dekompenzovana ciroza

Hepatitis ce se moze izleciti lekom Harvoni i Epclusa . Indiski genericki licencirani lekovi sprecice ovo sto objavljujem. Dekompenzovana ciroza jetre je jedan od zadnjih stadijuma ove bolesti uzrokovane virusom hepatitisa c.
Ne potcenjujte hepatitis c .
Nije mi namera da bilo koga plasim ovim slikama koje sam napravio vec da ukazem na to da ovaj virus zaista jeste TIHI UBICA
#CirozaJetre #SlikeDekompenzovaneCiroze
Ovo je noga decka koji je imao dekompenzovanu cirozu jetre i u to vreme vadili su mu velike kolicine slobodne tecnosti . Dekompenzovana ciroza jetre . Momak je godinu dana nakon sto sam uz njegov a i pristanak njegovog oca preminuo na Infektivnoj Klinici u Beogradu . Bio sam sat vremena nakon sto je preminuo na klinici i nisam mogao da verujem. Uspeli smo da ga izlecimo i izbacio je virus Indiskim generickim lekovima koje je poklonio moj prijatelj ali bilo je na zalost kasno . Zaista se ne sme potceniti ova bolest . Ako nista drugo a ono bar izbegavajte alkohol i povedite racuna o ishrani . A nadam se da ce doci bolja vremena i da ce terapija biti dostupna svima o trosku RFZO.

Poslednje Novosti